Claire Fraser
Caitriona Balfe

Na de verschrikkelijke gebeurtenissen in het eerste seizoen, arriveert een zwangere Claire Fraser samen met haar man Jamie in Frankrijk. Haar nieuwe missie; infiltreren in de Jacobite beweging om de beruchte battle of Culloden te voorkomen. De koppige Claire is vastbesloten de koers van de geschiedenis te veranderen en niet alleen de Highlanders te beschermen van wie ze zoveel is gaan houden, maar ook om een toekomst veilig te stellen voor het kind dat zij draagt.

Jamie Fraser
Sam Heughan

Achtervolgd door een gewelddadig verleden en verbannen van zijn geboorteland Schotland probeert Jamie Fraser samen met zijn vrouw en ongeboren kind een nieuw leven op te starten in Frankrijk, met het doel; de Jacobite rebellen dwarsbomen en prins Charles stoppen. Om dit te kunnen doen, moet hij zichzelf transformeren van een Highlander naar een Parijse wijnhandelaar terwijl hij zich probeert te navigeren tussen de hogere kringen, inclusief het hof van Koning Louis XV.

Frank Randall
Tobias Menzies

De intelligente academicus Frank Randall blijft trouw aan zijn vrouw terwijl hij alle mogelijkheden probeert te bedenken wat er met Claire Randall gebeurd kan zijn. Hij doet er alles aan om zijn vermiste vrouw terug te vinden.

Dougal MacKenzie
Graham McTavish

Als getraind strijdman staat Dougal aan het hoofd van de strijdmacht van clan MacKenzie. Hoewel zijn oudere broer Colum aan het hoofd van de clan staat, probeert Dougal toch een goede positie voor zichzelf te bemachtigen. Dapper op het strijdveld en gevreesd door velen wordt zijn mening vaak vertroebeld door zijn ego en zijn toewijding aan het doel van de Jacobites. Hij stopt nergens voor om weer een Stuart op de troon te krijgen.

Colum MacKenzie
Gary Lewis

Colum MacKenzie is Laird van de MacKenzie clan, de oudere broer van Dougal MacKenzie en de oom van Jamie Fraser. Colum leidt aan wat in de 20e-eeuw bekend is als het Toulouse-Lautrec Syndroom, een ziekte die zijn benen onbeweeglijk maakt en zijn dagen vult met pijn. Omdat hij niet kan leiden met spierkracht, moet hij het hebben van sluwheid en intelligentie. Hij is afhankelijk van zijn broer Dougal in het afdwingen van zijn leiderschap. Colum is een sterke, inzichtelijke leider, die tegelijkertijd vreest voor de toekomst van zijn clan.

Murtagh Fitzgibbons
Duncan Lacroix

Murtagh, de grimmige maar altijd loyale Highlander, reist samen met Jamie en Claire mee naar de kust van Frankrijk na zijn peetzoon uit de handen van Black Jack Randall te hebben gered. Met de belofte aan Jamie’s moeder Ellen zal Murtagh in moeilijke tijden altijd bescherming bieden aan het koppel. De heimwee naar zijn thuisland Schotland maakt het echter moeilijk voor Murtagh zich aan te passen aan de cultuur van dit vreemde land.

Angus Mhor
Stephen Walters

Als lid van clan MacKenzie is Angus Mhor altijd op zoek naar een gevecht, of een vrouw. Sarcastisch en speels is ook Angus loyaal tot het bot, een goede vriend voor Rupert, een onbevreesde volger van Dougal en een enthousiaste aanhanger van de Jacobites.

Rupert MacKenzie
Grant O’Rourke

De maffe en liefhebbende Rupert MacKenzie is een achterneef van Jamie en de beste vriend van Angus. Als trouwe en loyale volgeling van Dougal zal Rupert altijd een gevecht aangaan en met trots strijden voor de Jacobites.

Louise de Rohan
Claire Sermonne

De frivole en levendige Louise maakt deel uit van het Franse hof en raakt al snel bevriend met Claire Fraser. Hoewel de vrouwen uit twee totaal verschillende leefwerelden komen, weten ze een hechte vriendschap op te bouwen.

Mary Hawkins
Rosie Day

Mary is een lieve en onschuldige Engelse vrouw met een lichte stotter. Als dochter van een rijke baronet en nichtje van Silas Hawkins wordt Mary als een pion gebruikt in de machtige spelletjes van haar ouders. Hoewel ze dit zelf helemaal niet ziet zitten, is ze verloofd met iemand uit de Franse adel.

Le Comte St. Germain
Stanley Weber

Als wijnhandelaar en edelman aan het Franse hof heeft Le Comte St. Germain de reputatie opgebouwd meedogenloos te zijn. Ook staat hij bekend voor zijn interesse in het occulte. Hij zal de komst van Jamie en Claire Fraser in Parijs in ieder geval niet gemakkelijk maken.

Prins Charles Stuart
Andrew Gower

Wanneer Charles Stuart niet aan het drinken is met zijn mede Jacobite aanhangers, probeert de jonge erfgenaam van de troon plannen te smeden voor zijn terugkeer vanuit het katholieke Italië naar het Schotse koningshuis. Een onwaarschijnlijke leider met een onophoudelijke dorst naar alcohol en vrouwen die er alles aan doet om zijn doel te behalen, het maakt niet uit tegen welke prijs.

Koning Louis XV
Lionel Lingelser

Louis XV, Koning van Frankrijk, is een machtig man met een grote interesse in de dames. Louis is op alle manieren gewend zijn zin te krijgen en raakt snel geïrriteerd van mensen en dingen die niet langer aantrekkelijk voor hem zijn.