Wat is jouw beeld van Schotland voor en na Outlander? Help mee in een onderzoek!

Datum: 2020-03-11 09:26:01
0
0
  

Prachtige bergen, meren en kastelen. Zo leerden we Schotland kennen in het eerste seizoen van Outlander. De televisieserie van Starz heeft behoorlijk wat invloed gehad op het toerisme in Schotland. Zo zijn er elk jaar weer vele fans die de locaties van de televisieserie in Schotland gaan bezoeken. Lallybroch, Wentworth Prison en ook de Print Shop in Edinburgh zijn slechts enkele voorbeelden van populaire hotspots. Maar in hoeverre is jouw beeld van Schotland beïnvloed door Outlander?

In hoeverre was je bijvoorbeeld op de hoogte van het bestaan van de Schotse clans of de geschiedenis van de Jacobites? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die voorbij komen in de enquête van een mede fan van Outlander. Help jij haar onderzoek doen naar de invloed van een televisieserie op een land?

Voor mijn HBO bachelor Tourism Management scriptie doe ik onderzoek naar hoe Outlander het beeld van Schotland heeft beïnvloed voor Outlander kijkers. Om dit te onderzoeken, vraag ik u graag de onderstaande questionnaire in te vullen. Deze questionnaire zal u vragen wat uw beeld van Schotland was voordat u Outlander keek en hoe uw beeld van Schotland nu is.

De enquête is geheel anoniem, en de resultaten zullen ook volledig anoniem verwerkt worden. Het zal ongeveer 10 tot 15 minuten van je tijd nemen om de enquête in te vullen. Daarbij maak je ook nog eens kans op een Bol.com bon ter waarde van €25,-!

Klik hier om mee te doen met de questionnaire.


Bron foto’s: FarFarAway

Reacties

0
0