Update Outlander seizoen 5: Brianna en Roger als gezin samen

Datum: 2019-12-13 18:32:35
1
0
  

Op de New York Comic Con begin oktober ontbraken helaas twee belangrijke acteurs uit de televisieserie Outlander. Sophie Skelton en Richard Rankin waren namelijk zo druk met opnames voor het vijfde seizoen, dat zij de panel in New York helaas langs zich heen moesten laten gaan. Toch zullen deze twee net als in het vierde seizoen ook in het volgende seizoen weer een grote rol spelen.

Op de foto die door Starz is vrijgegeven zien we Brianna en Roger samen met hun zoon het leven in Fraser’s Ridge weer oppakken. We zagen het koppel voor het laatst in de finale van het vierde seizoen, Man of Worth, toen bleek dat Roger eindelijk zijn keuze had gemaakt. Ondanks het feit dat het kind wellicht niet van hem is, wilde hij toch zijn leven in de 18e-eeuw voortzetten met Brianna. Van ver ziet Brianna door het raam haar hoop in vervulling komen. Al die tijd bleef ze volhouden dat Roger naar haar terug zou keren. Ze had er zelfs een schijnhuwelijk met Lord John Grey voor over. En nu is hij eindelijk daar…Het leven lijkt er ontspannen uit te zien. Brianna doet wat klusjes rond het huis, terwijl kleine Jemmy rustig aan het spelen is en Roger gitaar speelt. Zullen we komend seizoen weer mogen genieten van de mooie liedjes van Roger? En zal Roger daar misschien wat hedendaagse muziek doorheen mixen? Dat zou toch fascinerend zijn!

De twee lijken het ouderschap goed onder controle te hebben, al zal dit wel met enige uitdagingen komen. Ze kunnen hun kind niet de ‘moderne’ opvoeding geven zoals zij zelf in de 20e-eeuw hebben gekregen. Ook hebben de twee in het afgelopen seizoen heel wat meegemaakt. Hoe zal de band zijn tussen Roger en zijn schoonvader nadat het leven van Roger ingeruild is voor dat van Young Ian? Ook hebben we eerder gezien dat Roger en Brianna lang niet altijd met elkaar op één lijn zitten, met verhitte discussies tot gevolg. De twee lijken elke keer steeds iets dichter bij elkaar te komen om elkaar dan vervolgens weer weg te stoten. En hoe voelt Brianna zich als ze erachter komt dat Stephen Bonnet nog leeft?


Bron foto’s: Starz

Vorig seizoen zagen we ook hoe goed Brianna overweg kan met een geweer. Jamie dacht zijn dochter nog iets bij te kunnen brengen over schieten, maar dat bleek niet nodig te zijn. Frank had deze vaardigheid al aan zijn dochter meegegeven. En het lijkt er nu op dat ook Roger lessen krijgt. Dat is zeker niet vreemd met het oog op de naderende Amerikaanse revolutie. Er komt een moment dat ook de families Fraser en MacKenzie de wapens zullen moeten oppakken.

In een video kijken de twee in ieder geval vast vooruit naar het nieuwe seizoen. Het blijkt in ieder geval erg moeilijk te zijn om met een baby te filmen, de gitaar past volgens Rankin het beste bij de persoonlijkheid van Roger en Sophie mist het eten van een fastfoodketen in de 18e-eeuw.

En wist je trouwens dat Richard Rankin als eerst gecast werd voor de rol van Roger en vervolgens gezocht moest worden naar een actrice voor Brianna? Richard moest een dag lang allerlei scènes oefenen met verschillende mooie en getalenteerde actrices om te zien waar de beste chemie aanwezig was. Volgens schrijfster en uitvoerend producent Toni Graphia was direct duidelijk dat de rol naar Sophie Skelton moest gaan. Het is leuk om de twee samen te zien, niet wetende dat er nog vele scènes en afleveringen samen zouden volgen.


Reacties

1
0