Sam Heughan in nieuwe romantische komedie Mr. Malcolm’s List

Datum: 2020-06-24 16:14:12
0
0
  

Hoewel Sam Heughan inmiddels al enige jaren hard aan de weg timmert met zijn rol als Jamie Fraser in Outlander, vindt de acteur ook steeds meer mogelijkheden om zijn acteercarrière een nieuwe boost te geven met andere projecten. Zo was de Schotse acteur de afgelopen jaren ook te zien in onder andere The Spy Who Dumped Me en Bloodshot. En dan zijn er nog SAS: Red Notice, een film over een treinkaping diep in het Engelse kanaal, en An Unquiet Life, een film over het leven van schrijver Roald Dahl, die momenteel beide nog in post-productie zijn.

En hoewel de opnames van Outlander het grootste deel van het jaar in beslag nemen, blijft de acteur niet stilzitten. Zo heeft hij ook zijn naam mogen toevoegen aan de kast van de romantische komedie Mr. Malcolm’s List. De film van regisseur Emma Holly Jones geeft een moderne draai aan het genre ‘historisch drama’ en is een langere versie van haar film waarmee ze op YouTube meer dan een miljoen kijkers mee heeft getrokken.In het 19e-eeuwse Engeland is de jonge Julia Thistlewaite (Constance Wu) ervan overtuigd het hart van de rijke en populaire bachelor Mr. Malcolm (Sope Dirisu) voor zich te kunnen winnen. Haar pogingen blijken echter onsuccesvol, zich niet bewust van de uitgebreide lijst die Mr. Malcolm hanteert bij zijn keuze voor een geschikte vrouw. Als andere vrouwen uit de hogere kringen haar vragen opzij te stappen en plek te maken voor jongere vrouwen om een poging te wagen, voelt Julia zich beschaamd en vernederd.

Met hulp van haar vriendin Selina (Freida Pinto) probeert Julia wraak te nemen op Mr. Malcolm door hem te laten geloven dat hij zijn perfecte match heeft gevonden. Het plan lijkt te werken totdat Henry (Sam Heughan) alles op zijn kop gooit en besluit Selina het hof te willen maken. Nadat ook de onhandige Lord Cassidy zich met de zaken van dit viertal begint te bemoeien, blijkt de koers van ware liefde nog maar lastig te vinden.

Het script is geschreven door Suzanne Allain, de schrijfster die ook verantwoordelijk is voor het gelijknamige boek dat eind juli wereldwijd zal worden gepubliceerd. En hoewel we dan al kunnen genieten van het hele verhaal, zullen we op de film nog wel even moeten wachten. De eerste opnames gaan namelijk pas in de lente van 2021 in Ierland van start.


Bron foto’s: FarFarAway & IMDB

Reacties

0
0