Outlander seizoen 7 officieel bevestigd!

Datum: 2021-04-30 12:59:54
1
0
  

Zo af en toe komt er een leuke verrassing van de set van Outlander. Dit keer een video vanaf de set waarin de cast vragen van fans beantwoorden. Niet veel anders dan normaal, zou je misschien denken… Totdat alle vragen over een zevende seizoen bleken te gaan en er een antwoord volgde! Het hoge woord is eruit! Er komt officieel een zevende seizoen van Outlander.

Schrijver en uitvoerend producent Matthew B. Roberts is erg blij dat Starz akkoord heeft gegeven voor een volgend seizoen. Zo laat hij in een statement weten: “Ik ben zo enthousiast dat Starz ons de mogelijkheid heeft gegeven het epische avontuur van Outlander door te zetten. We kunnen als schrijvers niet wachten weer bij elkaar te komen om Echo in the Bone helemaal uit te pluizen en de fans een nieuw seizoen van dit opwindende verhaal te geven.”

Terwijl de productie voor het zesde seizoen inmiddels in volle gang is, is het ook voor de producenten van de show elk jaar weer spannend of zij nog een volgend seizoen mogen maken. Links en rechts worden televisieseries geannuleerd door te hoge kosten en te lage kijkcijfers. Maar volgens Christina Davis, hoofd originele programmering van Starz, was er geen andere keuze dan door te gaan met Outlander:

Starz zet zich in om te investeren in gedurfde, premium verhalen die een diversiteit aan stemmen laten horen en een spotlight zetten op vrouwen voor en achter de camera. De hitserie Outlander belichaamt dit alles, inclusief een krachtig vrouwelijk hoofdpersonage en een geweldig team van verhalenvertellers. We kijken ernaar uit de avonturen van Claire en Jamie tijdens de Amerikaanse Revolutie te volgen, evenals het tijdreizen komend seizoen.

Het zevende seizoen zal twaalf afleveringen bevatten en het zevende boek in de reeks van Diana Gabaldon beslaan, An Echo in the Bone. Sam Heughan, Caitriona Balfe, Richard Rankin en Sophie Skelton hebben in ieder geval bevestigd terug te komen voor dit nieuwe avontuur.Reacties

1
0