Outlander seizoen 5 vanaf 17 februari 2020 bij Ziggo Movies & Series

Datum: 2020-02-04 13:17:43
1
3
  

Droughtlander is bijna officieel voorbij! Vanaf maandag 17 februari 2020 zullen Claire en Jamie terugkeren in het vijfde seizoen van Outlander. Ziggo heeft namelijk bekend gemaakt dat het vijfde seizoen van Outlander exclusief via hun on-demand platform Movies & Series te zien zal zijn. Dit betekent dat we ook in Nederland de komende weken al één dag na de première in Amerika kunnen genieten van nieuwe afleveringen. Goed nieuws dus voor alle fans die spoilers proberen te vermijden.

Met première van het vijfde seizoen is het maar liefst 469 dagen (67 weken, 16 maanden!) geleden dat het vierde seizoen op Ziggo Movies & Series te zien was -maar hé? Wie gaat dit nu werkelijk bijhouden?- Gelukkig hebben we al deze dagen goed kunnen vullen met het kijken van herhalingen, nog meer herhalingen en nogmaals herhalingen.. En dan zijn er de gigantische boeken van schrijfster Diana Gabaldon nog!

Vanaf maandag 17 februari kunnen we dus 12 weken lang genieten van nieuwe afleveringen. Elke maandag wordt een nieuwe aflevering on demand beschikbaar gemaakt op Ziggo Movies & Series. Dit ligt in de lijn met afgelopen seizoenen die ook in Nederland bij Ziggo in première gingen. Volgens TV Totaal beschikt Ziggo het eerste jaar namelijk over de exclusieve uitzendrechten van Outlander voor de Nederlandse markt. Via Ziggo Movies & Series kunnen abonnees kijken naar honderden films en series, waaronder veel exclusieve content van HBO en andere Amerikaanse tv- en mediabedrijven. Klanten van Ziggo hebben voor €6,95 toegang tot het Movies & Series Pakket, dat standaard wordt geleverd bij het Alles-in-1 Complete Pakket.

Pas na afloop van dit eerste jaar met exclusieve uitzendrechten kunnen ook andere mediaplatformen in Nederland Outlander in hun streamingcontent opnemen. Zo zagen we dat het vierde seizoen van Outlander pas op 5 november 2019 door Netflix werd toegevoegd, een jaar na de première op Ziggo. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit voor het vijfde seizoen ook van toepassing zijn.


Bron foto’s: FarFarAway

2+
Reacties

1
3
  


Simone
Datum: 2020-02-07 07:58:05
Ik weet niet helemaal wat je bedoelt, maar je zou online zelf even kunnen checken of je toegang hebt tot het pakket van Movies & Series.
1. Je gaat dan naar https://www.ziggogo.tv/nl en klikt rechts bovenin het beeld op inloggen. Hier kun je inloggen met je Ziggo inloggegevens.
2. Klik links in de balk op 'Movies & Series' en zie of je hier toegang toe hebt.
Als het goed is verschijnt hierop elke maandag vanaf 17 februari een nieuwe aflevering van Outlander.

Josefin Hamersma
Datum: 2020-02-06 13:38:24
Hoort ook Online er bij
Deze hebben wij namelijk

Dekker
Datum: 2020-02-06 13:36:23
Hoort Online er ook bij