Outlander seizoen 4 vanaf 5 november op Netflix

Datum: 2019-10-22 15:33:50
8
0
  

We hebben er even op moeten wachten, en ons geduld werd behoorlijk op de proef gezet… Na maandenlange stilte gaf Netflix eerder deze maand al een hint dat we binnenkort meer nieuws konden verwachten, maar nu staat het dan werkelijk online vermeld. Vanaf dinsdag 5 november kunnen we ook via Netflix genieten van het vierde seizoen van Outlander! Eerder verscheen het vierde seizoen ook al on demand op Ziggo Movies & Series, maar voor iedereen zonder Ziggo is de Droughtlander dan daadwerkelijk voorbij.

In het vierde seizoen van Outlander zien we hoe Claire en Jamie Fraser samen in koloniaal Amerika een bestaan op proberen te bouwen. Maar willen ze wel blijven in deze nieuwe wereld vol met nieuwe gevaren, personen en culturen? Ondertussen moet ook Brianna moeilijke beslissingen maken om haar leven zonder ouders vorm te geven. Kan Roger deze leegte opvullen of ziet Brianna een andere toekomst voor ogen?Toevalligheid wil dat dit vierde seizoen vorig jaar op exact dezelfde datum op Ziggo verscheen. Daarbij wachten we nu op alweer het vijfde seizoen van Outlander. Starz heeft inmiddels bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen op 16 februari 2020 in Amerika in première zal gaan. Voor ons als Nederlandse fans begint dan altijd de onzekerheid… Zullen we de serie ook in Nederland kunnen zien? En op welke manier?

Verschillende sites melden inmiddels dat Ziggo op een persevenement bekend heeft gemaakt dat het vijfde seizoen op 17 februari 2020 naar Ziggo Movies & Series zal komen! Dat zou betekenen dat we de nieuwe aflevering, net als vorig jaar, weer één dag na release in Nederland kunnen kijken via Ziggo… Het is nog niet duidelijk of ook Netflix het vijfde seizoen vanaf die datum aan zal bieden. Wellicht dat de rechten opnieuw enkel bij Ziggo liggen en Netflix een jaar later zal volgen.

Bron foto’s: FarFarAway
Reacties

8
0