Outlander seizoen 3 vanaf 1 maart te zien bij Ziggo

Datum: 2018-02-17 15:40:52
12
0
  

Terwijl al onze ogen gericht waren op de verschijning van het derde seizoen van Outlander op Netflix, blijkt er achter de schermen een soort grote wisseltruc hebben plaatsgevonden. Vandaag heeft Ziggo namelijk bekend gemaakt dat de nieuwste Outlander afleveringen vanaf donderdag 1 maart on demand beschikbaar zijn via Ziggo Movies & Series. Goed nieuws dus voor alle klanten van Ziggo, die na al die maanden eindelijk kunnen bingewatchen!

Afgelopen seizoenen werd Outlander in Nederland nog uitgezonden via HBO, maar na de stop van deze aanbieder in Nederland was voor ons fans lange tijd onduidelijk wat er met de programmering van HBO zou gebeuren. Ziggo bleek de programmering van HBO voor een groot deel over te nemen, maar dit gold enkel voor de originele programma’s. Als televisieserie van Starz behoorde Outlander helaas niet tot deze content. Nadat Ziggo online had bevestigd het nieuwe seizoen van Outlander voorlopig niet uit te zenden, werd al onze hoop gevestigd op Netflix. Inmiddels heeft Netflix via Twitter laten weten dat het nieuwe seizoen van Outlander pas na de zomer van 2018 via de streamingsdienst te zien zal zijn.

Achter de schermen is Ziggo in ieder geval dus hard bezig geweest alsnog het nieuwe seizoen van Outlander binnen te slepen. Het is dus Ziggo die er nu met de winst vandoor lijkt te gaan! Voor klanten van Ziggo is het dus vanaf 1 maart eindelijk mogelijk te zien hoe het verhaal van Jamie en Claire zich zal voortzetten.

Reacties

12
0