Mogelijke spin-off van Outlander komt steeds dichterbij!

Datum: 2021-04-30 13:25:40
0
0
  

Het is een gerucht dat gedurende de jaren steeds blijft terugkeren. Komt er een spin-off van Outlander? Diana Gabaldon heeft immers genoeg materiaal geschreven. Denk bijvoorbeeld aan een prequel over de ouders van Jamie, die zo ook hun eigen avontuur hebben beleefd. Of een spin-off over het leven van Lord John Grey, die in zijn leven behoorlijk wat interessante figuren is tegengekomen. Het zijn fantastische idee├źn, maar de focus van de producenten heeft de afgelopen jaren bij de epische avonturen van Outlander gelegen. Toch zou daar volgens showrunner Ronald D. Moore zomaar verandering in kunnen komen!

In een interview met de Hollywood Reporter vertelt Moore namelijk dat hij binnenkort verwacht goed nieuws te krijgen: “De gesprekken voor een zevende seizoen en een spin-off zijn gaande en ik denk op beide fronten binnenkort goed nieuws te hebben, dus daar ben ik heel optimistisch over. Ik had ook graag gezien dat het eerder al was bevestigd, maar alles gebeurt op zijn eigen tijd. Ik denk dat beide dingen gaan gebeuren en hopelijk mogen we daar over een niet al te lange tijd iets over bekend maken.”

Mocht een spin-off van Outlander daadwerkelijk gaan gebeuren, is het de vraag of Moore bij deze productie betrokken zal zijn. Toen zijn contract bij Sony/Starz verliep, is hij namelijk bij Disney gestart. Daar heeft hij zijn ogen nu laten vallen op het maken van een televisieserie binnen de wereld van Star Wars. Bij de productie van Outlander heeft Moore inmiddels het stokje van showrunner doorgegeven aan schrijver en uitvoerend producent Matthew B. Roberts, die al vanaf de start bij de productie betrokken is. Moore blijft als adviseur beschikbaar om de scripts te lezen en aanwijzingen te geven waar nodig. Maar volgens Moore is het vervolgens aan Roberts of hij daar iets mee doet of niet.

Met de bevestiging van een zevende seizoen van Outlander lijkt het nu enkel nog wachten op een bevestiging van een spin-off. Wat denk jij? Volgt er een spin-off van Outlander? En wat zou jij graag in de spin-off van Outlander willen zien? We houden het voor je in de gaten!


Bron foto’s: FarFarAway

Reacties

0
0