Heel veel nieuwe officiële foto’s Outlander seizoen 5

Datum: 2020-02-18 12:17:33
1
0
  

Tijdens de première van het nieuwe seizoen van Outlander werden we niet alleen getrakteerd op allerlei interviews met cast en crew, maar ook op een heleboel nieuwe foto’s. De live-stream bij de rode loper werd namelijk steeds onderbroken door een reeks nieuwe beelden, die ons een glimp geven in de verschillende verhaallijnen die ons dit seizoen weer te wachten staan. Deze foto’s kunnen gezien worden als spoilers, dus als je nog niets wilt weten over het nieuwe seizoen, kun je beter nu afhaken.

Zo zien we verschillende bekende gezichten voorbijkomen, als Claire (Caitriona Balfe), Jamie (Sam Heughan), Roger (Richard Rankin), Brianna (Sophie Skelton), Marsali (Lauren Lyle), Fergus (César Domboy), Jocasta (Maria Doyle Kennedy), Murtagh (Duncan Lacroix) en John Grey (David Berry).

Opvallend aan dit seizoen lijkt dan ook dat de cast inmiddels een redelijk stabiele basis heeft ontwikkeld. Elk seizoen komen er nieuwe personages bij en vallen personages af, maar deze vaste cast lijkt in ieder geval de basis te vormen voor de komende verhaallijnen. Wist je bijvoorbeeld dat we in de eerste aflevering voor het eerst Jamie, Claire, Roger en Brianna samen in een scène zullen zien? De vier hadden daarvoor nog niet eerder een aflevering gedeeld!

Ook zien we uiteraard nieuwe personages voorbijkomen. Luitenant Knox (Michael Xavier), Josiah Beardsley (Paul Gorman) en Duncan Innes (Alistair Findlay) hebben zich dit seizoen bij de cast gevoegd. Fraser’s Ridge blijft immers groeien en bovendien krijgt Jamie in het vijfde seizoen met heel wat Red Coats te maken.

Met de komende Amerikaanse Revolutie in het vooruitzicht, zien we vooral beelden van legerkampen en verslagen gezichten na een strijd. Opnieuw weet Jamie dat hij aan de verliezende kant van de geschiedenis staat. Er zijn dan ook veel overeenkomsten te vinden tussen deze nieuwe beelden en het tweede en derde seizoen, toen Jamie en Claire verwikkeld waren in de strijd tegen de Britten naar aanloop van de Battle of Culloden. De familie Fraser is in ieder geval nooit een moment rust gegund. Toch zien we ook momenten van ontspanning, liefde en familie. Zien we daar ook een andere bruiloft dan die van Brianna en Roger?Bron foto’s: Starz

Reacties

1
0