Haal Sam Heughan en Graham McTavish in huis voor de feestdagen

Datum: 2020-12-23 17:11:25
0
0
  

Kerst en oudjaarsavond in een lock down vieren is niet bepaald gezellig. We zijn op onszelf, ons gezin en ons huis aangewezen en zullen zelf de slingers uit moeten hangen om er nog een beetje een leuk feestje van te maken. Maar wat als ik je vertel dat je acteurs Sam Heughan en Graham McTavish dit jaar in huis kunt halen?

Ter promotie van hun nieuwe boek Clanlands en televisieserie Men in Kilts houden de twee mannen in een uur durende video namelijk een gezellig onderonsje bij een knapperend haardvuur. Oké, het grootste deel van de video zit je naar de openhaard te kijken, maar zo af en toe zie je Heughan en McTavish naast het vuur zitten. En dat zijn best grappige momenten. Of ze nu zitten te lezen, liggen te slapen of whisky aan het drinken zijn. Wellicht een leuke achtergrond bij een avondje bordspellen spelen in afwachting tot het aftelmoment. We moeten het onszelf toch een beetje leuk maken.Sam Heughan weet ook in deze video even een momentje te vinden om zijn eigen whisky te promoten, al heeft hij qua populariteit niets te klagen. The Sassenach Spirit was bij de eerste batch eerder dit jaar alleen in enkele Amerikaanse staten te verkrijgen en al snel uitverkocht. Met de tweede batch die rond de Kerstdagen is uitgekomen, is de whisky ook in Europa beschikbaar.

Al is hierbij wel een kanttekening te maken… Zo staat op de website vermeld dat de fles drank momenteel niet naar Nederland verscheept kan worden. Ze zijn nog druk bezig de juiste internationale rechten te verkrijgen, maar voor nu is export enkel mogelijk naar het Verenigd Koninkrijk, België en Denemarken.

Wil je als Nederlander toch een beetje kunnen meegenieten van de producten van Heughan? Dat kan zeker! Zo is de speciale Sassenach Spirit Shop geopend met verschillende producenten in tartan. Van sjaal tot pet, T-shirt en heupfles met logo en geruit patroon. Je moet redelijk diep in je buidel tasten om één de items te bestellen. Een sjaal kost bijvoorbeeld 145 dollar, omgerekend 117,94 euro. Maar toch zijn ook hiervoor genoeg gegadigden, aangezien ook sommige items hiervan binnen no-time zijn uitverkocht.


Reacties

0
0