Eerste beeld van Tobias Menzies als Prince Philip in The Crown

Datum: 2018-09-14 14:11:59
1
1
  

Netflix heeft een eerste beeld vrijgegeven van acteur Tobias Menzies als Prince Philip, the Duke of Edinburgh, in het nieuwe seizoen van The Crown dat momenteel nog in productie is. Menzies zal de man van Olivia Colman’s Koningin Elizabeth II spelen in het derde en vierde seizoen van de populaire Netflix serie en neemt de rol over van Matt Smith. Colman neemt daarbij de hoofdrol over van Claire Foy.

Het beeld laat Prince Philip zien in Buckingham Palace, het beroemde paleis in Londen. Het derde seizoen staat gepland voor 2019 en zal waarschijnlijk oppakken waar het tweede seizoen ons heeft achtergelaten. Het seizoen beslaat ongeveer de periode van 1964 tot 1970. Helena Bonham Carter neemt de rol over van Vanessa Kirby als prinses Margaret.

Bron foto’s: Netflix en FarFarAway

Andere nieuwe castleden zijn onder meer Josh O’Connor, die een jonge Prince Charles zal spelen, Marion Bailey als koningin-moeder Elizabeth, en Ben Daniels als Anthony Armstrong-Jones, de man van prinses Margaret. Afgelopen seizoen werd maar liefst 13 keer genomineerd voor een Emmy, inclusief die van Beste Dramaserie. Claire Foy werd genomineerd voor haar performance als de jonge Elizabeth en ook Kirby en Smith werden genomineerd voor hun rollen als Margaret en Philip.

Na zijn performance als zowel Frank Randall als Jack Black Randall in de afgelopen seizoenen van Outlander, is het mooi om te zien dat Tobias deze geweldige rol binnen heeft weten te halen. In Outlander zagen wij natuurlijk al hoe getalenteerd hij is en het is fijn te zien dat ook andere televisieproducenten zijn talent weten te waarderen. Nu beide personages in Outlander dood zijn (oké, er is natuurlijk altijd nog ruimte voor een flashback) heeft Tobias weer alle tijd om andere projecten op te pakken. Wij zullen in ieder geval met veel plezier weer kijken!

Reacties

1
1
  


Jose Rietberg-Van den Hanenberg
Datum: 2018-09-20 14:32:06
Heb 2 afleveringen van Outlander twee maal gezien en nu met serie 3 bezig.
Een ongelooflijke TOP serie !!!!!!
Tobias Menzies.... wat een acteur, ik vond het een monster en dan zie je ook de andere lieve kant van hem.
Een serie met TOP acteurs, wat is dat genieten zeg !!!!!!