Een eerste officiële trailer van Men in Kilts!

Datum: 2021-01-22 12:16:45
3
1
  

Na veel teasers en promotie vanuit Sam Heughan en Graham McTavish voor hun nieuwe boek en bijbehorende televisieserie, is hij dan eindelijk hier: de trailer van Men in Kilts! En de beelden liegen er niet op. Deze twee mannen vormen een fantastische combinatie voor heel veel kijkplezier.

In deze serie gaan de twee mannen op een roadtrip door Schotland, op zoek naar de roots van hun geboorteland. Met veel humor, drank en eerlijke verhalen leren Sam en Graham elkaar steeds beter kennen en ontwikkelt een diepe vriendschap, die af en toe ook behoorlijk op de proef wordt gesteld. En alsof dat eigenlijk nog niet genoeg is, leren we daarbij ook nog eens over de geschiedenis, oorlogen, clans en cultuur van het prachtige land.

Het boek Clanlands: Whisky, Warfare, and a Scottish Adventure Like No Other is in ieder geval al een razend succes. Op sociale media feliciteren de acteurs elkaar met het behalen van de nummer één positie op de bestsellerlijst van de NYC Times, USA Today, Publishers Weekly en Globe and Mail. Bovendien staat het boek op #4 op Amazon en de luisterversie op #2 bij Audible. Maar wat een boek natuurlijk niet kan overbrengen, zijn de visuele beelden vanuit Schotland. De prachtige bergen, dalen en meren (en mannen) zijn daarentegen uiteraard wel in deze documentaire te bewonderen. En daar krijgen we in deze trailer alvast een klein voorproefje van.

Kun je nu ook niet wachten? De televisieserie zal vanaf 14 februari te zien zijn in Amerika. Het is momenteel helaas nog niet bekend hoe en of we hier in Nederland ook van kunnen genieten.Reacties

3
1
  


Yvonne van warmoeskerken
Datum: 2021-02-15 17:22:31
warmoeskerken@live.nl top zo te zien hoe jullie cultuur is je voelt je zelf er toe aan getrokken ben zelf ook een rooie ge weldig waar jullie allemaal aan gewerkt hebben complimenten