Cadeautip: De DVD/Blu-Ray van Outlander seizoen 5 is beschikbaar!

Datum: 2020-11-26 20:38:55
0
0
  

Het lijkt eerlijk gezegd alweer eeuwen geleden dat de laatste aflevering van het vijfde seizoen van Outlander beschikbaar werd gemaakt via Ziggo On Demand. Het meest recente seizoen ging in februari dit jaar van start met een finale aflevering in mei. En met alles wat er verder dit jaar is afgezegd, lijkt Outlander zo ongeveer het enige positieve dat dit jaar gebeurd is.

Heb je nu geen Ziggo of kan jij als fan nooit genoeg krijgen van Outlander? Dan is er goed nieuws! De DVD/Blu-Ray van het vijfde seizoen is inmiddels al beschikbaar! Dus voor wie nog een cadeau tip nodig heeft voor Kerst of Sinterklaas?


Bron foto’s: FarFarAway

Natuurlijk zijn alle afleveringen van het vijfde seizoen te zien, maar kun je met de DVD/Blu-Ray ook genieten van vele extra’s. Zo kun je zoals elk seizoen weer meelachen met Sam Heughan en Caitriona Balfe om de bloopers. Maar daarnaast vind je ook vier extra scènes die de afleveringen niet hebben gehaald, een muziekclip, specials over onder andere de vrouwen van Outlander én een inkijkje in het leven van Adso de kat.

En voor degenen die echt niet kunnen wachten, hierbij alvast een voorproefje van de bloopers en één van de deleted scenes. In deze scène zien we hoe Brianna haar vader Jamie om advies vraagt over haar relatie met Roger na de traumatische gebeurtenissen bij The Battle of Alamance.


Reacties

0
0