Contact

Hoi, super leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Simone Brouwer en heb de master Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht afgerond. Als student heb ik mij gespecialiseerd in hedendaagse internationale kwaliteitstelevisieseries als Outlander, Game of Thrones en Westworld. Door het laatste nieuws op het gebied van Outlander te combineren met wetenschappelijke artikelen probeer ik de mogelijkheid te bieden de serie op een vernieuwende manier te analyseren en dieper op de content in te gaan. Daarnaast vind ik het leuk om in Nederland een platform te bieden waar ik mijn liefde en passie voor Outlander als fan met anderen kan delen.

Daarnaast ben ik al een paar jaar werkzaam in een theater, waar ik mij als marketing- en communicatiemedewerker bezig houd met de promotie van nieuwe films. Sinds vorig jaar mag ik daar de titel filmprogrammeur aan toevoegen. Verder houd ik heel erg van lezen, schrijven en reizen.

Heb jij nog idee├źn of opmerkingen die deze website kunnen verbeteren of de beleving van Outlander kunnen vergroten? Laat het mij dan weten! Je kunt contact opnemen door te mailen naar info@sassenach.nl of een berichtje achter te laten op mijn Facebook pagina. Neem daarnaast ook een kijkje op mijn Instagram pagina.